Ti veier Pastor kan bruke Twitter

Er du en Tweeting prest, pastor eller kirken leder? Hvis du er litt som jeg, kanskje du har sluttet «Tweete» en gang bare fordi det var alle raseri, og etter å ha sendt en eller to test Tweets, innså at det ikke var for deg og raskt funnet en annen «techno hobby». Jeg begynne å bruke Twitter for noe år siden. Nå, jeg har en god skare der følger meg og god del jeg selv følger. Jeg selv tweeter veldig forsjellig fra uke til uke. Nylig har jeg gjorde et lite eksperiment på Twitter, og jeg vil fortelle deg om noen ting jeg oppdaget.

I forberedelsene til denne artikkelen, bestemte jeg meg å trekke noen tips fra publikum. Så, jeg sendte meldingen direkte til femti av mine etterfølgere. Det var en enkel, høflig og personlige forespørsel, å se hvis de hadde noen tips til proffer for dagens innlegg. Ut av femti personlige meldinger, kan du gjette hvor mange svar som jeg fikk innen 42 timer….

Jeg fikk to stk… :-/

Ikke en hel masse svar for femti meldinger. De to var selvfølgelig veldig bra. Men folk er opptatt…

Imidlertid skal det sies at for å bruke Twitter som pastor eller leder, er der en poeng å være aktiv som Twitter. Dermed sakt nytter det ikke bare at sende meldinger en vei… Men del av at være på de sosiale medier er at være sosial – at være klar for tovei kommunikasjon.

Har du en konto du ikke bruker bør du slette(deaktivere den)

…her er ti måter at Pastorer kan bruke Twitter.

1. Å gi oppmuntrende tilbud. Her er en klassisk bruk av Twitter (og Facebook for saks skyld). Anførselstegn. De er overalt! Faktisk, Charles Spurgeon har fire Twitter-kontoer, og hver og en av ham er tweeting hans tilbud! Et bra tilbud fra store navn vil gå viral i sekunder, får retweeted av alle som fikk en buzz fra den. Det kan være noe litt Billige om for mange tilbud hele tiden, men likevel oppbyggelig andre med bibelsk anførselstegn er en god måte å bruke Twitter. Vær oppmerksom, men at teologi i 140 tegn eller mindre kjører risikoen for Reduksjonisme.
2. Hvis du vil koble til oppbyggelig artikler. Twitter er også nyttig for postering av koblinger. Du kan selv tweet fantastisk artiklene på Sharefaithblog.com.
3. Å sitere skriftsteder. En nyttig tekstutdrag av skriften er nå og da også en god måte å bruke Twitter. Siden du er begrenset til 180 tegn eller mindre, må du være selektiv.
4. Å kunngjøre helgens preken emnet. Hjelpe folk forventer helgens meldingen ved å dele preken tittelen, preken tekst eller en tanke fra kommende Bergprekenen. For saks skyld er kunngjøringer av noe slag rettferdig spill for Twitter oppdateringer.
5. Hvis du vil dele bønn forespørsler. Du kan bruke skjønn her. Ikke tweet personlige bønn forespørsler. Følgende er et eksempel på en svært dårlig Tweet: «be 4 Beth. Hun fortalte meg hun ønsker 2 skilsmisse Joe.» Her er et eksempel på en god tweet: «I dag, ta en pause og be for mer enn 140mil foreldreløse barn i verden.»
6. Hvis du vil lære fra andre. Twitter er ikke enveiskjøring. I tillegg til å være «fulgt», bør du gjøre det et poeng å følge andre. Faktisk, er det en fin Twitter høflighet Hvis du følger en bruker som følger deg. (Selvfølgelig, du trenger ikke å.) Du kan også følge diskanthøyttalere fra som du ønsker å learn–say, pastor du respektere eller teolog som bloggen er brimming med verdifulle ting. Følge andre diskanthøyttalere å lære fra dem.
7. Hvis du vil lytte til andre. Twitter er en samtale. Sikker, alle er snakker samtidig, snakke over folks hoder, snakker om en million forskjellige ting og gjør det alle med kun tastetrykk. Det er imidlertid noen kameratskap til samtale. For deg, prest, er det en måte å holde pulsen på kultur, hvis du vil finne ut hvordan ulike mennesker tror og å lære fra elektroniske jabber som fyller folks sinn. Det er en annen måte for å koble til folk. Lytte og lære.
8. Hvis du vil åpne dørene til discipleship og Oppbyggelse. Noen mennesker vil tune deg innen tretti sekunder av din preken. Ingen spøk. Men noen mennesker vil gi deg noen sekunder å lese Tweet. Det kan virke dum, men Twitter er verden der noen mennesker lever. Det er en hovedkilde til kommunikasjon og samhandlingen for dem. For å være på Twitter er for deg å ha tilgang til denne type person i en helt ny måte. Å være på Twitter kan åpne opp en ny sjanse for discipleship og Oppbyggelse som du ikke hadde før.
9. Å være ekte. Nå kan du tror det er dumt å si at en prest kan være «ekte» ved å bruke Twitter. Ikke er Twitter et kunstig modus for kommunikasjon? ikke i det hele tatt. Twitter er ekte menneskelige utveksling av tanker og ideer. En prest er altfor ofte oppfattet som bare

Legg igjen en kommentar