Touchpoint Jæren, det begynner å ta form

Av thomasaaspedersen | april 8, 2015

I går, 7. april, hadde vi igjen Touchpoint gudstjeneste på Bryne. Mye folk. Flott lovsang. Utfordrende forkynnelse. Sosialt samvær. Det er noen av stikkordene, og vi opplever det ble en god kveld!

Besøk av Eagle Brook Church

Av thomasaaspedersen | april 15, 2015

Gjennom årene jeg hadde som ungdoms, og studentpastor i Misjonskirken i Stavanger kom jeg i kontakt med Eagle Brook Church. Møtene med Eagle Brook har betydd enormt mye for min utvikling som leder og pastor. Hvorfor skirver jeg om dette nå? Jo, fordi kommende helg kommer til Norge, til Stavanger, Haugesund, Lyngdal, Kristiansand og Bryne!

Alltid tid til en kaffe….

Av thomasaaspedersen | april 30, 2015

Fikk oversendt en hisotire tidligere i uka, og den velger jeg å dele her…
God lesning!

My story

Av thomasaaspedersen | mai 7, 2015

For litt siden fikk jeg en utfordring om jeg ville dele noe om min historie i forhold til liv, tjeneste og livet med Jesus. En spennende utfordring, og hvis du er interessert kan du lese mer….

#familie

Av thomasaaspedersen | april 14, 2015

Mandag, min fridag. Fint å begynne ny uke med «pastorfri», men også litt kjedelig med fri på mandag – siden alle andre jobber! Joda, fint å ha en dag alene, og tenke litt, men som en veldig ekstrovert type kan man bli litt lei av akkuratt det….

Stolt pastor!

Av thomasaaspedersen | januar 9, 2019

Janteloven preger til tider kulturen vår, og vi skal liksom ikke tro at vi er noe.… vi skal liksom ikke kjenne på stolthet og i hvertfall ikke fremheve oss selv… Jeg ønsker ikke å fremheve meg selv, men jeg vil si med store bokstaver; Jeg er jammen stolt og takknemlig for at jeg kan være […]

Vi blogger litt…

Av thomasaaspedersen | april 8, 2015

Om jeg har så mye interessant å melde fremover, får tiden vise, men vi prøver i allefall med en blogg. Thomas Aas Pedersen her, pastor i Bryne Misjonsmenighet.

“Se, nå skaper jeg noe nytt!”

Av thomasaaspedersen | mai 4, 2015

«Se, nå skaper jeg noe nytt, det spirer allerede frem». Ordene er hentet fra Jesaja, og jeg syntes de passer bra på Bryne Misjonsmenighet i disse tider.

Helter, som skaper en større historie!

Av thomasaaspedersen | april 9, 2015

Påsken er over, og for mange er påske synonymt med leir, og Stagedive!
Et lite blogginnlegg nå, til ære for noen av påskens største helter. Ledere som lager leir!

Det lille ekstra #raushet

Av thomasaaspedersen | april 23, 2015

Onsdag hentet jeg Matilde i barnehagen! Nydelig vær ute, godt og varmt – våren i anmarsj! Rett og slett fint. Matilde og meg hadde noen minutter ledige før vi skulle hente Gunn Rakel på jobb, og siden været var fantastisk foreslo jeg at vi skulle kjøpe oss en is på Narvesen!